Registrer deg | Glemt passord
 
Norske groundhoppere
Velkommen til Groundhopper.no, nettstedet for fotballfans som liker å besøke nye baner og som har en ekte kjærlighet til norsk fotball.
   Kontakt oss
 
 
 
- Ekte fotball kan du finne overalt,
men det er umulig å forutse hvor!
 

Velkommen til Groundhopper.no sesongen 2014!
Sidene er oppdatert med baner og lag for den nye sesongen.

På disse sidene kan du registrere alle dine banebesøk og konkurrere med likesinnende i å ha besøkt flest mulig av banene på de tre øverste nivåene i Norge. Med på veien får du både små og store fotballopplevelser fra vårt langstrakte land!

     
   Topplista 2014
 
1
Oslo 81
2
Oslo 78
3
Kongsvinger 54
4
Sarpsborg 54
5
Moss 52
6
Sandefjord 50
7
Asker 50
8
Strømmen 48
9
Sandefjord 48
10
Egersund 48
 
 

   Siste nyheter fra Groundhopper.no
 
Terminlisten 2015
Det nærmer seg seriestart med raske skritt. Det er avspark allerede 6. april i Tippeligaen og OBOS-ligaen som 1. divisjon nå heter. Oddsenligaen har oppstart 18. april. Tredje nivå byr på flere nykommere som bla Odda, Donn og Stjørdals/Blink.
LES MER >>
 
Snart sesongstart 2015
Det nærmer seg seriestart i våre tre øverste divisjoner. Selv om snøen fortsatt daler ned og kulda holder er det faktisk ikke mer en litt over seks uker til Tippeligaen triller i gang. Deet er flere nye bekjentskaper på lista denne sesongen og vi kommer tilbake med en komplett og fyldig oppdatering litt nærmere seriestart.
LES MER >>
     
 
   Eksotiske reisemål
 
Bramall Lane i Sheffield

Mange blir nok overrasket når de får høre hvilken stadion som er den eldste til fortsatt å ha profesjonelle fotballkamper hver uke. Svaret er nemlig Bramall Lane i Sheffield – hjemmebanen til en semifinalist i FA Cupen 2014.

Sheffield er en by med en stolt fotballtradisjon, med to lag som kjemper i de øverste divisjonene i engelsk fotball. Wednesday er fortsatt storebroren i byen, men United har også en stor historisk rolle i fotballbyen Sheffield.

Bramall Lane, hjemmebanen til Sheffield United, ble åpnet så tidlig som i 1855, og rommer i dag over 32,000 tilskuere når den er fylt til randen.

Tross alderen på stadion tok det over 100 år før den ble ordentlig renovert første gangen, da de i 1966 bygget Bramall Lane Stand, som i dag er tilholdssted for bortefansen.

Det er sjeldent mye suksess på Bramall Lane de seneste årene, men de var innom Premier League i en sesong da de rykket opp i 2006. Det ble imidlertid med det ene året, og de rykket ned igjen til Championship i 2007.

I 2013-14-sesongen har de imidlertid hatt en rekke med suksessfulle cupkamper på Bramall Lane, sist da de sikret semifinale i FA Cupen etter å ha slått Championship-klubben Charlton 2-0.

Tilskuerrekorden ble imidlertid satt på 30-tallet, da over 68,000 tilskuere tok plass for å se femterundekampen mot Leeds en kald februardag i 1936.

Bramall Lane dyrker en masse historie, og det er verdt å ta en tur til fotballøya for å se kamp på det tradisjonsrike stadionet dersom du ikke har gjort det allerede.

Husk at du kan få tippe-tips og høre live fotballkommentarer ved å klikke deg inn på bet365.
     
 
 
   Norges viktigste stadionguide
 

Let og du skal finne!
Søk etter stadion, person eller klubb!

 

 
     
   RAY TØRNKVIST
 

 

Ray har vært på sesongavslutningen i Kristiansund.

Ray Tørnkvist er en av Europas fremste groundhoppere med over 630 banebesøk. Ray deler jevnlig sine erfaringer med andre fotballfantaster her på Groundhopper.no!

 

 
     

 

   Viktig info for 2014
 

I forbindelse med sesongstart 2014 vil vi gjerne gjøre oppmerksom på følgende med tanke på gyldige banebesøk denne sesongen:

Skeid:
Skeid spiller sine kamper i 2014 på Nordre Åsen kunst. Tidligere Skeid kamper sett på Ullevål eller Bislett er ikke gyldige.

Tiller:
Klubben er sammenslått med Melhus og deretter navnet MTFK. Kamper sett med Tiller på Tonstad kunst i sesongen 2011 er gyldig besøk.

Lyn:
Lyn er tilbake på Bislett i 2014. Tidligere sette kamper med Lyn her i de tre øverste divisjoner i serie og cup er gyldige besøk. Kamper på Frogner og Ullevål er ikke lenger gyldige besøk.

Holmen IF:
Holmen IF spiller sine kamper på Holmen Idrettspark (kunst). Tidligere besøk på Holmen er ikke gyldige.


Kristiansund BK:
Kristiansund BK spiller sine kamper på KFK-Banen. Tidligere besøk på Kristiansund kunstgress er ikke gyldige.


Pors:
Pors er i 2014 tilbake på Pors stadion. Besøk på Pors K2 fra 2013 er ikke lenger gyldige.


Ålgård:
Ålgård har i 2014 flyttet til ny stadion på Solås. Kamper på Ålgård stadion er ikke lenger tellende.

 
     
     
Copyright © Groundhopper.no 2007-2015. All rights reserved.